Ινδία libido: Σχεδόν παντού χρησιμοποιούνται ευρέως βότανα και μπαχαρικά όσον αφορά τις συνταγές φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ανικανότητας και την ανάφλεξη της λίμπιντο.
Η ινδική κουζίνα είναι ένας θησαυρός αφροδισιακών μπαχαρικών. Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν κάποιες από τις πιο δυνατές αφροδισιακές συνταγές βρίσκονται στην ινδική κουζίνα. Αποφύγετε αυτά τα φανταχτερά συσκευασμένα φίλτρα που υπόσχονται ισχυρή λίμπιντο. Η συνταγή του να κάνεις σεξ τη ζωή σου, κυριολεκτικά, βρίσκεται στην κουζίνα σου και σε αυτά που τρως. Η τριγωνέλλα είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται για να αρωματίσει τα ινδικά φαγητά και μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της ανδρικής λίμπιντο.
Σχεδόν παντού χρησιμοποιούνται ευρέως βότανα και μπαχαρικά όσον αφορά τις συνταγές φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ανικανότητας και την ανάφλεξη της λίμπιντο. Εάν χρησιμοποιούνται στη διατροφή τακτικά, μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη σεξουαλική σας ορμή. Το τζίντζερ, το σκόρδο, οι σκελίδες, το μοσχοκάρυδο, το σαφράν, το μαύρο πιπέρι και μια σειρά από άλλα βότανα και μπαχαρικά περιέχουν αφροδισιακές ιδιότητες.
Μια συνταγή είναι μαριναρισμένο αρνάκι με σάλτσα σαφράν. Θα χρειαστείτε:
- 2,5 κιλά αρνί μπούτι χωρίς κόκαλα
- 7 κ.σ. αμυγδαλέλαιο
- 1,5 κ.σ. τριμμένη κανέλα
- 2 κ.σ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι
- 3,5 κ.σ. πάστα σκόρδου τζίντζερ
- 1,5 κ.γ. σπόρους τριγωνέλλας
- 9 σκελίδες σκόρδο
- 60gr χοντροκομμένο κρεμμύδι
Για τη σάλτσα σαφράν:
- φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
- 4 κ.σ. βούτυρο
- 6 κ.σ. αλεύρι
- Πιπέρι κατά βούληση
Συνδυάστε το λάδι με κανέλα, γαρύφαλλο, μοσχοκάρυδο, πιπεριά, πάστα σκόρδου τζίντζερ και τριγωνόφυλλο. Τρίψτε καλά όλο το ψητό με αυτό το μείγμα. Κόψτε το κρέας σε ρόμβο και πασπαλίστε με γαρίφαλο. Σκεπάστε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε όλη νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250°C. Σε ένα βαθύ ταψί βάζουμε το ψητό με τα μπαχαρικά του και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το ψήνουμε ανοιχτό για 40 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στους 150°C και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 50-60 λεπτά. Ζεσταίνουμε το ζωμό κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να
σιγοβράσει απαλά, προσθέτοντας τις κλωστές σαφράν.
Συνδυάστε το βούτυρο και το αλεύρι χωριστά σε ένα άλλο τηγάνι και μαγειρέψτε για να γίνει ένα ρου. Βάλτε το στον ζωμό κοτόπουλου και το μείγμα σαφράν, ανακατεύοντας συνεχώς για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σβώλοι. Προσθέστε απαλά το γάλα σε σταθερή ροή για να τελειώσετε τη σάλτσα. Κόβουμε ομοιόμορφα το αρνί και σερβίρουμε με τη σάλτσα. Απολαύστε ένα φαγητό γεμάτο με αφροδισιακά συστατικά και περάστε μια αξέχαστη νύχτα!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube