Ακόμη και στις πιο έμπειρες νοικοκυρές έχει συμβεί να τους κόψει η μαγιονέζα. Αν κάποια στιγμή το πάθουμε και εμείς καλό είναι να θυμόμαστε ότι:
Μπορούμε να βάλουμε σε ένα γυάλινο μπολ δύο με τρεις σταγόνες νερό και να προσθέτουμε λίγη λίγη την κομμένη μαγιονέζα.
Μπορούμε σε ένα γυάλινο μπολ να ρίξουμε ένα αυγό και να το χτυπήσουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγη λίγη από την κομμένη μαγιονέζα και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σφίξει.
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube