Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Συνταγές

Συνταγή της ημέρας : Μακαρονάδα με κεμπάπ σόγιας σε ανοιξιάτικη σάλτσα ντομάτας

Συνταγή της ημέρας : Μακαρονάδα με κεμπάπ σόγιας σε ανοιξιάτικη σάλτσα ντομάτας

Ένα χορτασιτκό πιάτο με τη γεύση του κεμπάπ αλλά χωρίς κρέας!

Υλικά

  • 400 γρ. σόγια κεμπάπ fytro
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 5-6 απρομανίταρα κομμένα σε φέτες
  • 600 γρ. ντομάτες κονκασέ
  • 1 κ.σ βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 συσκευασία (500 γρ.) σπαγγέτι σόγιας fytro

Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε 6-7′ να γίνει διάφανο. Στύβουμε καλά τη βρασμένη σόγια κεμπάπ Fytro και την προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λαδωθεί. Προσθέτουμε το καρότο, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σωτάρουμε για 2-3′ και προσθέτουμε τις ντομάτες και λίγο νερό ίσα να μισοσκεπάζονται τα υλικά. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει η σόγια. Προς το τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά fytro σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στη σάλτσα με το κεμπάπ. Ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.

μερίδες 4
Χρόνος Μαγειρέματος 40 λεπτά

Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Βασιλόπιτα με άσπρο γλάσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Γιορτινή Σούπα Βελουτέ με Κάστανα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιορτινές τυροκροκέτες με σάλτσα πορτοκάλι για μικρούς και μεγάλους

Tip: Στο μείγμα της πολέντας από το πανάρισμα μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά της αρεσκείας σας ξερά ή ψιλοκομμένα φρέσκα και ακόμα και μπαχαρικά, όπως μπαχάρι, πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά, κρόκο κ.ά.

Σούπα σελινόριζας με πράσο και τζίντερ για τις χειμωνιάτικες μέρες

Η σελινόριζα είναι ένα λαχανικό ρίζας που, όταν μαγειρευτεί και στη συνέχεια πολτοποιηθεί, γίνεται η τέλεια βάση για μια σούπα με σούπερ κρέμα χωρίς καμία ανάγκη για γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένα πιάτο σοφιστικέ και γκουρμέ, ιδανικό για ένα σπέσιαλ ελαφρύ δείπνο, τα φιλετα τσιπούρας με σπανάκι φλορεντίν σε σφολιατα

Μιλάμε για πολύ υψηλό εστιατορικό επίπεδο, μαζί με όλη τη κομψή θαλπωρή ενός σπιτικού, όπου ο οικοδεσπότης έμπρακτα αποδεικνύει ότι διαθέτει και λεπτό γούστο αλλά και μαγειρική ικανότητα.

Απολαυστικό μπέργκερ σολομού

Ανοίγεις τα ψωμάκια, τοποθετείς τη δροσερή σάλτσα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το μπιφτέκι, λίγα πράσινα λαχανικά, λίγη δροσερή σάλτσα, το ψωμάκι και απολαμβάνεις!

Δύο συνταγές για σάντουιτς που θα σας λύσουν τα χέρια

Το γλυκό καραμελωμένο κρεμμύδι με την υποβόσκουσα οξύτητα απ’ το μπαλσάμικο, κοντράρει με τις γήινες εντάσεις του καπνιστού μετσοβόνε, ενώ η τραγανότητα του καρυδιού απογειώνει το σύνολο, δίνοντας γευστικό ρυθμό! Ιδανική επιλογή ψωμιού, κάποιο πολύσπορο  ή ολικής αλέσεως.

Close Icon