Κρέπες αλλιώς
Υλικά
• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
• 2 κ.σ. σκόρδο
• 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
• 500 γρ. ψιλοκομμένο κοτόπουλο ή γαλοπούλα
• 800 γρ. ( 2 συσκευασίες) ψιλοκομμένες ντομάτες
• 8 τορτίγιες ή 8 αραβικές λεπτές πίτες
• 1 φλ. τριμμένη γραβιέρα
• 1 φλ. γιαουρτι
• Για το γαρνιρισμα
ψιλοκομμενος μαιντανος
Μεσογειακές κρέπες με γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη!
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο για 2′-3 ‘, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και αφήνουμε για 5’ να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο, βάζουμε λίγη γέμιση, πασπαλίζουμε λίγο τυρί. Ρολάρουμε και βάζουμε σε λαδωμένο πυρέξ. Ανακατεύουμε τις ντομάτες με το τυρί και το γιαούρτι αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις πίτες.Ψήνουμε για 20′ στους 200C σε καλά προθερμασμένο φούρνο.
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube