Φιλέτο ψαριού με πατατοσαλάτα απο την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Υλικά
1. 800 γραμμ. μικρές πατατούλες ολόκληρες
2. 4 φιλέτα ψαριού (ό,τι ψάρι βρείτε στην αγορά. μπακαλιάρο, σφυρίδα, τσιπούρα κ.λπ.)
3. 2 κ.σ. ελαιόλαδο
4. 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
5. Χυμό λεμονιού
6. αλάτι
7. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8. λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τρίβουμε σχολαστικά τη φλούδα τους. Τις βράζουμε ολόκληρες μέχρι να μαλακώσουν.
Κόβουμε τα φιλέτα ψαριού σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ροδίζουμε το ψάρι για 2΄-3΄ από κάθε πλευρά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και στύβουμε λίγο χυμό λεμονιού. Στραγγίζουμε καλά τις βρασμένες πατάτες και τις βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα.
Με ένα πιρούνι τις πολτοποιούμε πρόχειρα σε κομμάτια όσο ακόμα είναι ζεστές. Τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ψάρι.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube