Εκτός από το ψητό κρέας σίγουρα θα περίσσεψαν στους περισσότερους από εσάς και βραστά κόκκινα αυγά. Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε και να απολαύσετε μία αυθεντική Ρώσικη σαλάτα.
Υλικά:
Πέντε με έξι αυγά βραστά
1/2 κιλό αρακά βραστό (Mπάρμπα Στάθης)
Ένα παριζάκι
Τρεις πατάτες βραστές (μεγάλες)
Ένα μικρό βαζάκι αγγουράκι τουρσί
Ένα μικρό γιαούρτι (ατομικό)
Αλάτι
Πιπέρι
Μαγιονέζα όση επιθυμείτε
Εκτέλεση:
Βράζουμε αρχικά τον αρακά και τις πατάτες με την φλούδα τους. Καθαρίζουμε στη συνέχεια τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια, όπως και τα βραστά αυγά. Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον αρακά, τις πατάτες, τα αυγά, τα αγγουράκια κομμένα σε ροδέλες και το παριζάκι επίσης κομμένο σε κυβάκια.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά όλα μαζί και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το γιαούρτι και την μαγιονέζα. Βάζουμε τη σαλάτα για λίγο στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube