Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Συνταγές

Πώς να τηγανίσετε μια μπριζόλα απευθείας από την κατάψυξη!

Πώς να τηγανίσετε μια μπριζόλα απευθείας από την κατάψυξη!


Σε όλους μας έχει συμβεί να γυρίσουμε στο σπίτι από την δουλειά και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι μπριζόλες που θέλαμε να ετοιμάσουμε για να φάμε, είναι ακόμα… στην κατάψυξη, επειδή ξεχάσαμε να τις βγάλουμε πριν φύγουμε.

Μην απογοητευτείτε σε μία τέτοια περίσταση και μην πιστέψετε ότι δεν γίνεται πλέον να μαγειρέψετε γρήγορα μια μπριζόλα που είναι ακόμα καταψυγμένη.


Είναι απολύτως δυνατό να πάρετε μια μπριζόλα κατευθείαν από την κατάψυξη και σε 30 λεπτά να είναι μαγειρεμένη στο πιάτο σας σύμφωνα με το America’s Test Kitchen.

Τα βήματα

• Βάλτε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά για να ζεσταθεί

• Βάλτε την παγωμένη μπριζόλα απευθείας στο τηγάνι. Βάλτε αλάτι και πιπέρι για γεύση.

• Μετά από λίγο, γυρίστε την και από την άλλη πλευρά.

• Μεταφέρτε την (έχει αποψυχθεί πλέον) σε ένα ταψί και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για άλλα 20 λεπτά περίπου.

Σημειώσεις:

• Όταν θέλετε να βάλετε μπριζόλες στην κατάψυξη, τότε κάντε τα εξής:

• Ακουμπήστε τις σε ένα”ταψί” με αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τις στην κατάψυξη για μία νύχτα

• Την επόμενη μέρα τυλίξτε κάθε μία ξεχωριστά με πλαστική μεμβράνη

• Στη συνέχεια βάλτε την κάθε μία ξεχωριστά σε πλαστική σακούλα που κλείνει αεροστεγώς

• Τώρα μπορείτε να τις έχετε στην κατάψυξη και να τις μαγειρέψετε αμέσως μόλις τις βγάλετε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Βασιλόπιτα με άσπρο γλάσο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Γιορτινή Σούπα Βελουτέ με Κάστανα

svg%3E svg%3E
svg%3E
Αφιέρωμα στον Διαβήτη healthwebgr svg%3E
Περισσότερα

Γιορτινές τυροκροκέτες με σάλτσα πορτοκάλι για μικρούς και μεγάλους

Tip: Στο μείγμα της πολέντας από το πανάρισμα μπορείτε να προσθέσετε μυρωδικά της αρεσκείας σας ξερά ή ψιλοκομμένα φρέσκα και ακόμα και μπαχαρικά, όπως μπαχάρι, πάπρικα, κάρυ, κουρκουμά, κρόκο κ.ά.

Σούπα σελινόριζας με πράσο και τζίντερ για τις χειμωνιάτικες μέρες

Η σελινόριζα είναι ένα λαχανικό ρίζας που, όταν μαγειρευτεί και στη συνέχεια πολτοποιηθεί, γίνεται η τέλεια βάση για μια σούπα με σούπερ κρέμα χωρίς καμία ανάγκη για γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ένα πιάτο σοφιστικέ και γκουρμέ, ιδανικό για ένα σπέσιαλ ελαφρύ δείπνο, τα φιλετα τσιπούρας με σπανάκι φλορεντίν σε σφολιατα

Μιλάμε για πολύ υψηλό εστιατορικό επίπεδο, μαζί με όλη τη κομψή θαλπωρή ενός σπιτικού, όπου ο οικοδεσπότης έμπρακτα αποδεικνύει ότι διαθέτει και λεπτό γούστο αλλά και μαγειρική ικανότητα.

Απολαυστικό μπέργκερ σολομού

Ανοίγεις τα ψωμάκια, τοποθετείς τη δροσερή σάλτσα, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, το μπιφτέκι, λίγα πράσινα λαχανικά, λίγη δροσερή σάλτσα, το ψωμάκι και απολαμβάνεις!

Δύο συνταγές για σάντουιτς που θα σας λύσουν τα χέρια

Το γλυκό καραμελωμένο κρεμμύδι με την υποβόσκουσα οξύτητα απ’ το μπαλσάμικο, κοντράρει με τις γήινες εντάσεις του καπνιστού μετσοβόνε, ενώ η τραγανότητα του καρυδιού απογειώνει το σύνολο, δίνοντας γευστικό ρυθμό! Ιδανική επιλογή ψωμιού, κάποιο πολύσπορο  ή ολικής αλέσεως.

Close Icon