Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube
Σιμιγδάλι: Η κατανάλωσή του με μέτρο, ως μέρος μιας ποικίλης και θρεπτικής διατροφής, μπορεί να είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για τη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας και της συνολικής ευεξίας.
Παστουρμαδόπιτα: Ακόμα κι αν δεν είστε φαν του παστουρμά, αυτή η συνταγή μπορεί να σας κερδίσει με τη γεύση και την υφή της.
Σουσάμι: Από την ενδυνάμωση των οστών και την ορμονική ισορροπία μέχρι τη φυσική ομορφιά, η δύναμή του αξίζει να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά μας.
Σουπιά: Ανήκει στην κατηγορία των μαλακίων και είναι γνωστή για τη χαρακτηριστική της γεύση και την ευχάριστη υφή της.
Χοληστερίνη: Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση μονοακόρεστων λιπαρών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης LDL (γνωστή και ως «κακή» χοληστερόλη) και να αυξήσει την HDL (γνωστή και ως «καλή» χοληστερόλη).
Καλαμπόκι: Μια πολύτιμη τροφή που βοηθά στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, υποστηρίζει τη μνήμη και μειώνει τον κίνδυνο νευρολογικών παθήσεων.
Σαλάτα με παντζάρι: Με απλά υλικά και σύντομο χρόνο προετοιμασίας, μπορείτε να απολαύσετε μια σαλάτα γεμάτη γεύση και θρεπτική αξία.
Πράσινο Τσάι: Χάρη στα φλαβονοειδή, τις αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις του και την ικανότητά του να ενισχύει την οστική πυκνότητα, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας των οστών.