Παγωτό διαίτης συνταγή: Αποκτήστε όλες τις τροπικές γεύσεις που αγαπάτε σε μια piña colada σε αυτό το κρεμώδες επιδόρπιο χωρίς γαλακτοκομικά.
Αποκτήστε όλες τις τροπικές γεύσεις που αγαπάτε σε μια piña colada σε αυτό το κρεμώδες επιδόρπιο χωρίς γαλακτοκομικά. Αυτή η εναλλακτική λύση παγωτού παίρνει τη γλύκα της από τον ανανά και την καρύδα και είναι εξίσου νόστιμο με ή χωρίς το προαιρετικό ρούμι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει σε μια παραλιακή κατάσταση – δεν είναι κακό για μια απόλαυση που χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να ετοιμαστεί στον επεξεργαστή τροφίμων σας.
Συστατικά
- 1 συσκευασία κατεψυγμένα κομμάτια ανανά
- 1 κονσέρβα κρέμα καρύδας χωρίς ζάχαρη, παγωμένη
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
- 1 ½ κουταλιά της σούπας 1-2 κουταλιές της σούπας ρούμι
- 2 κουταλιές της σούπας φρυγανισμένη καρύδα
Οδηγίες παρασκευής
Τοποθετήστε τον ανανά, την κρέμα καρύδας, το χυμό λάιμ και το ρούμι (αν χρησιμοποιείτε) σε έναν επεξεργαστή τροφίμων. Επεξεργαστείτε για 1 έως 2 λεπτά, στη συνέχεια σταματήστε και ξύστε τα πλαϊνά. Επεξεργάζεστε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες, περίπου 2 λεπτά ακόμα. Προσθέστε έως και 1/4 φλιτζάνι νερό, εάν χρειάζεται, για να βοηθήσετε στην επεξεργασία των φρούτων. Πασπαλίζουμε με φρυγανισμένη καρύδα πριν σερβίρουμε.
Συμβουλές
Προετοιμασία: Ενώ η ωραία κρέμα θα έχει την καλύτερη υφή αν σερβίρεται αμέσως, μπορεί να διατηρηθεί στην κατάψυξη έως και 3 μήνες. Αφήστε το να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μία ώρα πριν το σερβίρετε.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube