Μακαρόνια συνταγή: Αυτή η συνταγή για Λεμονάτα Σκόρδο Μακαρόνια είναι γρήγορη, εύκολη και γευστική, ιδανική για μια γρήγορη και νόστιμη γεύματος. Η συνδυασμένη γεύση του σκόρδου και του λεμονιού με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα βουτύρου κάνει αυτό το πιάτο μοναδικό και απολαυστικό.
Αυτή η συνταγή για λεμονάτα και σκορδάτα Μακαρόνια είναι γρήγορη, εύκολη και γευστική, ιδανική για μια γρήγορη και νόστιμη γεύματος. Η συνδυασμένη γεύση του σκόρδου και του λεμονιού με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα βουτύρου κάνει αυτό το πιάτο μοναδικό και απολαυστικό.
Υλικά:
- 250 γραμμάρια μακαρόνια (π.χ. λινγκουίνι, σπαγγέτι)
- 4 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- Φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Οδηγίες:
Βράστε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αλ dente. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να στραγγίσουν.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το τριμμένο σκόρδο. Σοτάρετε για 1-2 λεπτά μέχρι να αρχίσει να αρωματίζεται.
Προσθέστε το βούτυρο και αφήστε το να λιώσει στο τηγάνι. Προσθέστε το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε τα μακαρόνια στη σάλτσα σκόρδου και λεμονιού. Ανακατέψτε καλά μέχρι τα μακαρόνια να είναι καλά επικαλυμμένα.
Αλατοπιπερώστε και προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό για γαρνιτούρα. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε άμεσα.
Αυτή η συνταγή για Λεμονάτα Σκόρδο Μακαρόνια είναι γρήγορη, εύκολη και γευστική, ιδανική για μια γρήγορη και νόστιμη γεύματος. Η συνδυασμένη γεύση του σκόρδου και του λεμονιού με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα βουτύρου κάνει αυτό το πιάτο μοναδικό και απολαυστικό.
Καλή απόλαυση!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube