Τα κρεμώδη νουντλς κολοκυθιού με παρμεζάνα είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό.
Τα κρεμώδη νουντλς κολοκυθιού με παρμεζάνα είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό. Αυτή η συνταγή είναι εύκολη στην προετοιμασία και μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτήν τη συνταγή είναι:
- 250γρ νουντλς
- 2 κολοκύθια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 1 κουτ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
Οι οδηγίες είναι απλές:
- Βράστε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Αφήστε τα να στραγγίσουν και αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για περίπου 1 λεπτό.
- Προσθέστε τα κομμένα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά μέχρι να συνδυαστούν.
- Προσθέστε τα βρασμένα νουντλς και ανακατέψτε για να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
- Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν σωστά τα υλικά
- Σερβίρετε τις κρεμώδεις νουντλς κολοκυθιού με παρμεζάνα σε ένα μεγάλο μπολ και απολαύστε!
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα για όλη την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή μέντα για μια εξωτική νότα στο πιάτο σας. Απολαύστε τη!
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον ΚόσμοΑκολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube