Κοκτέιλ κονιάκ: Το μοναδικό και απαράμιλλο κεχριμπαρένιο απόσταγμα ενσαρκώνει το πνεύμα του καλοκαιριού.
Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, καλοκαιρινές συνταγές κοκτέιλ με κονιάκ θα σας μεταφέρουν στη Μεσόγειο σε μία μόνο γουλιά. Το μοναδικό και απαράμιλλο κεχριμπαρένιο απόσταγμα ενσαρκώνει το πνεύμα του καλοκαιριού. Η ενασχόληση με ένα δροσιστικό κοκτέιλ είναι μια πύλη προς τη Μεσόγειο, αποτυπώνοντας την ουσία των ελληνικών νησιών και την κουλτούρα τους. Είναι μια εμπειρία που θα απογειώσει κάθε καλοκαιρινή συγκέντρωση. Τι καλύτερο για να γιορτάσετε από το να δοκιμάσετε τη Μεσόγειο;
Κονιάκ με σταφύλι
Συστατικά:
- 40 ml κονιάκ
- 20 ml Cointreau
- 20 ml λεμόνι
- 10 ml σιρόπι ζάχαρης
- Γαρνίρουμε με τα σταφύλια, τα φρέσκα φύλλα μέντας, τη ζάχαρη με τριμμένη κανέλα για το χείλος του ποτηριού.
Οδηγίες παρασκευής:
- Ανακατέψτε τα σταφύλια και τη μέντα στο σέικερ.
- Προσθέστε όλα τα υλικά με πάγο.
- Ανακινήστε, διπλοστραγγίστε και ρίξτε σε ένα ποτήρι με ζάχαρη και τριμμένη κανέλα στο χείλος.
- Γαρνίρουμε με σταφύλια και δυόσμο.
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube