Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Frozen Cherry Berry Bark: Mια αναζωογονητική απόλαυση 

Frozen Cherry Berry Bark: Mια αναζωογονητική απόλαυση 

Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη και απαιτεί μόνο μερικά απλά υλικά. Ο συνδυασμός από γλυκά κεράσια, ζουμερά μούρα και κρεμώδες γιαούρτι δημιουργεί ένα απολαυστικό φρουτώδες και χορταστικό σνακ που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

Το Frozen Cherry Berry Bark είναι μια νόστιμη και αναζωογονητική απόλαυση που είναι ιδανική για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα εύκολη και απαιτεί μόνο μερικά απλά υλικά. Ο συνδυασμός από γλυκά κεράσια, ζουμερά μούρα και κρεμώδες γιαούρτι δημιουργεί ένα απολαυστικό φρουτώδες και χορταστικό σνακ που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.

 

Για να φτιάξετε το Frozen Cherry Berry Bark, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

  • 1 φλιτζάνι κεράσια, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένα
  • 1 φλιτζάνι ανάμεικτα μούρα (όπως βατόμουρα, σμέουρα και βατόμουρα)
  • 2 φλιτζάνια ελληνικό γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Δείτε πώς να φτιάξετε το Frozen Cherry Berry Bark:

  1. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε μαζί το ελληνικό γιαούρτι, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ενωθούν καλά.
  2. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε το μείγμα του γιαουρτιού ομοιόμορφα πάνω στο χαρτί, δημιουργώντας μια λεία στρώση.
  3. Πασπαλίστε ομοιόμορφα τα ψιλοκομμένα κεράσια και τα ανάμεικτα μούρα πάνω από το μείγμα του γιαουρτιού, πιέζοντάς τα απαλά στην επιφάνεια.
  4. Τοποθετήστε το ταψί στην κατάψυξη και παγώστε για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να παγώσει τελείως το μείγμα του γιαουρτιού.
  5. Μόλις παγώσει το Frozen Cherry Berry Bark, αφαιρέστε το από την κατάψυξη και σπάστε το σε κομμάτια.
  6. Σερβίρετε το Frozen Cherry Berry Bark αμέσως ή αποθηκεύστε το σε αεροστεγές δοχείο στην κατάψυξη μέχρι να το καταναλώσετε.

Αυτό το Frozen Cherry Berry Bark είναι ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ που είναι τέλειο για να ικανοποιήσετε τα γλυκά σας ενώ παραμένει δροσερό και ανανεωμένο. Ο συνδυασμός κρεμώδους γιαουρτιού και γλυκών, ζουμερών μούρων είναι απλά ακαταμάχητος. Μη διστάσετε να προσαρμόσετε αυτήν τη συνταγή χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα σας φρούτα ή προσθέτοντας ξηρούς καρπούς και σπόρους για επιπλέον τραγανή γεύση. Απολαύστε αυτή τη δροσιστική λιχουδιά μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα ή ως επιδόρπιο μετά το γεύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Νοστιμότατη συνταγή για γεμιστή πέρδικα

Φτιάχνοντας μακαρόνια με τον μη κλασικό τρόπο

Ποιο είναι το πιο άπαχο κομμάτι στο μοσχαρίσιο κρέας;

Το καρπούζι ως ένας σύμμαχος για απώλεια βάρους!

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς το ελαιόλαδο βοηθά στην πρόληψη του διαβήτη τύπου 2;

Ελαιόλαδο: Βελτιώνοντας την ευαισθησία στην ινσουλίνη, μειώνοντας τη φλεγμονή και σταθεροποιώντας τα επίπεδα γλυκόζης, το ελαιόλαδο μπορεί να προάγει την υγεία και να βοηθήσει στην πρόληψη χρόνιων ασθενειών όπως ο διαβήτης τύπου 2.

Δίαιτα με σαρδέλες: Πώς επηρεάζει την καρδιά και τα οστά;

Δίαιτα με σαρδέλες: Η δίαιτα με σαρδέλες, μια διατροφική στρατηγική που επικεντρώνεται στην κατανάλωση σαρδελών σχεδόν σε κάθε γεύμα, κερδίζει ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα λόγω των δυνητικών οφελών της για την υγεία.

Πώς ο εγκέφαλος χωρίζει το γεύμα σε φάσεις

Δομή γεύματος: Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν δώσει συναρπαστικές γνώσεις για το πώς ο εγκέφαλος επεξεργάζεται ένα γεύμα, αποκαλύπτοντας ότι η διατροφική εμπειρία χωρίζεται σε διακριτές φάσεις.

Τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγονται στους παιδικούς σταθμούς

Στοιχεία για τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγονται, τα φρούτα, τα λαχανικά και τα προϊόντα ολικής άλεσης, αλλά και την τήρηση των συστάσεων το προηγούμενο διάστημα δίνει εγκύκλιος για τη διατροφή των παιδιών στους δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

5+1 συνήθειες που πρέπει να καθιερώσετε κάθε πρωί για ρυθμισμένο σάκχαρο

Στους υγιείς ενήλικες άνω των 19 ετών, φυσιολογικό θεωρείται το σάκχαρο νηστείας (δηλαδή, μετά το πρωινό ξύπνημα) όταν είναι κάτω από 100 mg/dl, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Διαβήτη (ADA).

Close Icon