Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Επιδόρπιο: Κλασική συνταγή για cupcakes βανίλιας

Επιδόρπιο: Κλασική συνταγή για cupcakes βανίλιας

Επιδόρπιο: Φτιάξτε κλασσικά cupcakes με βανίλια και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Αυτή η συνταγή χρησιμοποιεί κλασικά υλικά για cupcakes, με ιαπωνικές τεχνικές που εφαρμόζονται για τα πιο απαλά, βελούδινα cupcakes που θα φτιάξετε ποτέ!

Τι χρειάζεστε:

  • Απλό αλεύρι (γνωστό και ως αλεύρι για όλες τις χρήσεις)
  • Αυγά σε θερμοκρασία δωματίου, όχι κρύα στο ψυγείο
  • Μπέικιν πάουντερ
  • Γάλα, πλήρες
  • Ζάχαρη
  • Λάδι
  • Εκχύλισμα βανίλιας

Πώς να φτιάξετε cupcakes βανίλιας

Χρησιμοποιήστε ένα χτυπητήρι χειρός  αντί για ένα μίξερ – για μικρές μερίδες σαν αυτές, συνδυάζεται καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα χτυπητήρι χειρός, με το οποίο μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω από το μπολ αντί για ένα μεγάλο μπολ μίξερ. Εάν χρησιμοποιείτε μίξερ βάσης, θα πρέπει να ξύσετε τις πλευρές και τη βάση καλά για να εξασφαλίσετε ότι το κουρκούτι ενώνεται ομοιόμορφα. Δεν υπάρχει περιττή ζύμη σε αυτή τη συνταγή!

 Χτυπάτε τα αυγά και τη ζάχαρη –  Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη για 7 ολόκληρα λεπτά μέχρι να πήξουν και να γυαλίσουν, να αλλάξει από κίτρινο σε λευκό και να τριπλασιαστεί σε όγκο (λίγο πάνω από το διπλάσιο βάθος στο μπολ).

Χτυπάτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.

Προσθέστε σταδιακά το μείγμα του αλευριού στο μείγμα των αυγών σε 3 παρτίδες, ανακατεύοντας για μόλις 5 δευτερόλεπτα στο Speed ​​1 ενδιάμεσα. Αυτό θα κάνει το μείγμα να ομογενοποιηθεί– μην ανησυχείτε αν υπάρχουν κάποιες ραβδώσεις στο μπολ που δεν ανακατεύονται.

Λιώστε το βούτυρο και ζεστάνετε το γάλα – χρησιμοποιήστε φούρνο μικροκυμάτων ή το μάτι της κουζίνας για να ζεστάνετε το γάλα με το βούτυρο μέχρι να λιώσει.

 Ανακατέψτε λίγη ζύμη σε ζεστό γάλα (σκλήρυνση) – αυτό εξυπηρετεί δύο σκοπούς: α) να μειώσει τη θερμοκρασία του ζεστού γάλακτος έτσι ώστε να μην «μαγειρέψει» τα αυγά και β) να ελαφρύνει την πυκνότητα του ζεστού γάλακτος ώστε να αναμειγνύεται γρηγορότερα όταν προστίθεται στο υπόλοιπο μείγμα του χτυπημένου αυγού.

Ρίξτε αργά το μείγμα γάλακτος ξανά στα χτυπημένα αυγά για 15 δευτερόλεπτα ενώ χτυπάτε στη χαμηλότερη ταχύτητα. Ξύστε τις πλευρές του μπολ και μετά ανακατέψτε για 10 δευτερόλεπτα – η ζύμη θα πρέπει τώρα να είναι λεία.

 Γεμίστε τις επενδύσεις για cupcakes  με το μείγμα – Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με ένα scoup. Το τυπικό μέγεθος είναι 1/4 φλιτζάνι που είναι στην πραγματικότητα η τέλεια ποσότητα για cupcakes!

Καλή σας απόλαυση!!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί πρέπει να προσθέσετε τα δημητριακά στη διατροφή σας;

Ποιες τροφές περιέχουν βιοτίνη;

7 υγιεινά τσιπς για όσους λαχταρούν ένα τραγανό σνακ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιο είναι το καλύτερο το γάλα αγελάδας ή το φυτικό γάλα;

Είδη γάλακτος: Το αγελαδινό γάλα παρέχει πληθώρα θρεπτικών συστατικών που είναι δύσκολο να βρεθούν σε άλλες πηγές, ενώ το φυτικό γάλα είναι μια καλή εναλλακτική για όσους θέλουν πιο βιώσιμες επιλογές ή δεν μπορούν να καταναλώσουν γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το απόλυτο επιδόρπιο του φθινοπώρου

Κολοκυθόπιτα: Η πίτα κολοκύθας είναι ένα κλασικό επιδόρπιο που συνδυάζει τις ζεστές γεύσεις του φθινοπώρου με την πλούσια υφή της κολοκύθας. Ιδανική για τις γιορτές, αυτή η συνταγή είναι εύκολη και γρήγορη,

Ζυμαρικά με λεμόνι και θυμάρι: Μια γρήγορη και γευστική μακαρονάδα

Ζυμαρικά με λεμόνι και θυμάρι: Η συνταγή για ζυμαρικά με λεμόνι και θυμάρι είναι μια ελαφριά και αρωματική επιλογή που συνδυάζει τις φρέσκες γεύσεις με απλά υλικά. Ιδανική για ένα γρήγορο γεύμα, είναι εύκολη

5 εκπληκτικά οφέλη των δαμάσκηνων που πιθανώς δεν περιμένατε

Δαμάσκηνα: Τα δαμάσκηνα είναι φρούτα που συχνά παραβλέπονται, αλλά προσφέρουν μια σειρά από εκπληκτικά οφέλη για την υγεία. Ακολουθούν πέντε λόγοι για τους οποίους αξίζει να εντάξετε τα δαμάσκηνα

Λακτόζη: Πρέπει να την αποφεύγουμε ακόμη και χωρίς δυσανεξία;

Λακτόζη: Η λακτόζη είναι η φυσική ζάχαρη που βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να την αφομοιώσουν χωρίς προβλήματα, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την κατανάλωσή της,

Γευστική επιλογή: Υγιεινό ριζότο λαχανικών

Αυτό το λαχταριστό ριζότο λαχανικών είναι μια υγιεινή και γευστική επιλογή, ιδανική για κάθε γεύμα. Εύκολη στην παρασκευή, συνδυάζει θρεπτικά συστατικά με απλότητα, προσφέροντας μια υπέροχη γεύση.

Close Icon