Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή: Εύκολα χαβανέζικα σνακ κοτόπουλου

Διατροφή: Εύκολα χαβανέζικα σνακ κοτόπουλου

Διατροφή: Τα χαβανέζικα σνακ με κοτόπουλο έχουν υπέροχη γεύση και μπορείτε να τα σερβίρετε με ρύζι. Αποτελεί ένα εύκολο σνακ που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο ή στην εκδρομή σας.


Ανανάς, πιπεριές και σάλτσα τεριγιάκι συσκευάσμένα σε αλουμινόχαρτο με στήθος κοτόπουλου. Αυτή η νόστιμη συνταγή είναι εύκολο να προετοιμαστεί και να μαγειρευτεί! Έχει υπέροχη γεύση και μπορείτε να τη σερβίρετε με ρύζι. Αποτελεί ένα εύκολο σνακ που μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στο γραφείο, στην εκδρομή σας ή να το δώσετε στα παιδιά σας στο σχολείο. Είναι ένα χορταστικό γεύμα, καθώς αποτελείται από  κοτόπουλο που είναι πρωτεϊνούχα τροφή, κρεμμύδια και πιπεριές. Τη προσθήκη ανανά μπορεί να μην την έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά μας, αλλά είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη προσθήκη θα δώσει μία ευχάριστη γεύση στον ουρανίσκο σας.

Φέρτε τα χαβανέζικα πιάτα στο σπίτι σας

Υλικά συνταγής:

  • 4 χωρίς δέρμα, χωρίς κόκαλα μισά στήθος κοτόπουλου
  • 1 φλιτζάνι εμφιαλωμένο teriyaki σάλτσα ή μαρινάδα
  • 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 ανανά σε κομμάτια, στραγγισμένα

Παρασκευή συνταγής:

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  • Απλώνουμε τέσσερα τετράγωνα αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε ένα κομμάτι κοτόπουλο στο κέντρο κάθε τετραγώνου. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τεριγιάκι και στρίβουμε το αλουμινόχαρτο. Μοιράζουμε ίσες ποσότητες από τις πράσινες και κόκκινες πιπεριές, τα κομμάτια του κρεμμυδιού και του ανανά ανάμεσα στα κομμάτια κοτόπουλου. Διπλώνουμε το αλουμινόχαρτο και σφραγίζουμε καλά σε πακέτα.
  • Τοποθετούμε τα πακέτα στη σχάρα και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ και οι χυμοί να είναι καθαροί.

Απολαύστε αυτή τη καταπληκτική και νοστιμότατη χαβανέζικη συνταγή!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Κοτόπουλο με μοτσαρέλα και μπρουσκέτα

Δοκιμάστε κοτόσουπα με γάλα καρύδας

Εύκολο Lo Mein κοτόπουλο με λαχανικά

Σαλάτα με κοτόπουλο: Μία ντελικάτη συνταγή γεμάτη γεύση για μοναδικές απολαύσεις

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Χάνουν τα λαχανικά τις βιταμίνες τους στο μαγείρεμα;

Λαχανικά: Το μαγείρεμα των λαχανικών είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους προετοιμασίας τους, αλλά υπάρχει η ανησυχία ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια βιταμινών και άλλων θρεπτικών συστατικών.

Πώς να διαλέξετε τα αβοκάντο σας

Αβοκάντο: Το αβοκάντο είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό φρούτο, αλλά η επιλογή του σωστού μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν ξέρετε τι να προσέξετε. Ακολουθούν μερικές συμβουλές

Πώς να κάνετε τις σαλάτες σας πιο γευστικές

Σαλάτες: Οι σαλάτες δεν χρειάζεται να είναι βαρετές! Με μερικές δημιουργικές πινελιές, μπορείτε να τις κάνετε πιο γευστικές και απολαυστικές. Δοκιμάστε αυτούς τους επτά τρόπους

Απολαυστική σπιτική πίτσα με προζύμι

Σπιτική πίτσα με προζύμι: Η πίτσα με προζύμι (sourdough) είναι μια πιο υγιεινή και γευστική εκδοχή της κλασικής πίτσας, χάρη στη φυσική ζύμωση που προσφέρει το προζύμι. Αυτό το είδος ζύμης έχει πλούσια γεύση, τραγανή κρούστα

Το όσπριο που έχει περισσότερη πρωτεΐνη από τα αυγά 

Η σόγια μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους, όπως σε μορφή tofu, tempeh, σόγιας σε σπόρους, ελαιούχων προϊόντων και γάλατος σόγιας. Το tofu, για παράδειγμα, είναι μια δημοφιλής επιλογή, καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές.

Αυτά είναι τα φρούτα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά

Αντιοξειδωτικά: Τα αντιοξειδωτικά είναι σημαντικά για την υγεία μας, καθώς βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν γήρανση και χρόνιες ασθένειες. Ορισμένα φρούτα είναι ιδιαίτερα πλούσια

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα ενδιάμεσα γεύματα;

Ενδιάμεσα Γεύματα: Τα σνακ παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατροφή μας, καθώς βοηθούν στη διατήρηση της ενέργειας, στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα και στην αποφυγή της υπερκατανάλωσης τροφής στα κυρίως γεύματα.

Close Icon