Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Διατροφή

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Δημιουργήστε τα πιο αφράτα μάφιν που έχετε φάει ποτέ!

Διατροφή: Σας αρέσουν τα γλυκά αλλά θέλετε να τρώτε υγιεινά έχουμε την λύση με τα υπέροχα μάφιν.


Αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη συνταγή για μάφιν. Είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται με δημητριακά ολικής αλέσεως και καλύτερα για εσάς συστατικά. Επιπλέον, αυτά τα μάφιν βγαίνουν εξαιρετικά αφράτα και έχουν λίγο πολύ γεύση σαν επιδόρπιο.

Βάση μάφιν

  • Λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως: μας αρέσει να μαγειρεύουμε με λευκό αλεύρι ολικής αλέσεως. Τα μάφιν σας θα βγουν εξαιρετικά ελαφριά και αφράτα.
  • Ζάχαρη καρύδας: Η ζάχαρη καρύδας είναι ένα από τα δύο γλυκαντικά σε αυτή τη συνταγή. Μη διστάσετε να υποβάλλετε σε υπό-καστανή ζάχαρη 1:1.
  • Μαγειρική σόδα : Η μαγειρική σόδα βοηθά να γίνουν τα μάφιν σας εξαιρετικά αφράτα!
  • Αλάτι : το αλάτι αναδεικνύει τις υπέροχες πρόσθετες γεύσεις.
  • Αυγά: τα αυγά βοηθούν στη σύνδεση αυτής της συνταγής για μάφιν και επίσης τα κάνουν ωραία και αφράτα.
  • Σιρόπι σφενδάμου: το σιρόπι σφενδάμου είναι το δεύτερο γλυκαντικό που χρησιμοποιείται σε αυτά τα μάφιν. Είναι μια ζεστή γεύση και εκλεπτυσμένη χωρίς ζάχαρη!
  • Γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη : προτιμάμε να χρησιμοποιούμε γάλα αμυγδάλου, αλλά κάθε είδους θα το κάνει!
  • Λιωμένο λάδι καρύδας : μας αρέσει το ψήσιμο με λάδι καρύδας. Φροντίστε να μετρήσετε το λάδι καρύδας σας από τη λιωμένη κατάσταση για να έχετε ακριβή μέτρηση.
  • Πουρές φρούτων : ο πουρές φρούτων είναι σίγουρα αυτό που κάνει αυτά τα muffins τόσο μοναδικά και νόστιμα.

Ποιο είναι το μυστικό για την παρασκευή υγρών μάφιν;

Έχουμε μερικά κόλπα στο μανίκι μας για να φτιάξουμε υγρά μάφιν.

  1. Μην ανακατεύετε υπερβολικά τη ζύμη σας.
  2. Εκτός από λάδι, χρησιμοποιήστε πολτοποιημένα φρούτα για επιπλέον υγρασία.
  3. Μην το ψήνετε υπερβολικά!

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός muffin και ενός cupcake;

Συνήθως τα μάφιν είναι πολύ πιο θρεπτικά και περιέχουν λιγότερη ζάχαρη. Τα cupcakes φτιάχνονται συνήθως με λευκή ζάχαρη και έχουν παγωμένο από πάνω.

Ποιο λάδι είναι καλύτερο για μάφιν;

Κατά τη γνώμη μας, το λάδι καρύδας είναι το καλύτερο για μάφιν επειδή είναι ελαφρύ και δεν έχει πολύ έντονη γεύση. Άλλοι θα πουν ότι το φυτικό λάδι ή το βούτυρο είναι το καλύτερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε Eπίσης:

Φτιάξτε μία πεντανόστιμη γαλατόπιτα για όλη την οικογένεια

Συνταγές για Smoothie για πρωινo

Ποια λαχανικά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη;

Δημιουργήστε ένα υπέροχο ψωμί μπανάνας για το πρωινό σας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Προκαλεί φλεγμονή το γιαούρτι; Τι πρέπει να γνωρίζετε 

Γιαούρτια που περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα, τεχνητές γεύσεις ή συντηρητικά μπορεί να έχουν αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και να συμβάλλουν σε φλεγμονώδεις διαδικασίες. Αντίθετα, το φυσικό γιαούρτι χωρίς πρόσθετα συστατικά μπορεί να έχει θετικές επιδράσεις.

Χυμοί: Είναι όντως υγιεινοί;

Χυμοί: Οι χυμοί θεωρούνται συχνά υγιεινοί, αλλά στην πραγματικότητα εξαρτάται από τον τύπο του χυμού και την ποσότητα που καταναλώνουμε. Αν και οι χυμοί περιέχουν φυσικά θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες και μέταλλα, υπάρχουν και ορισμένα σημεία

Μέλι: Γλυκές και αλμυρές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσετε

Μέλι: Το μέλι είναι μια ευέλικτη ουσία που αξίζει μια θέση σε κάθε κουζίνα. Είτε επιλέξετε να το απολαύσετε σε κλασικά επιδόρπια, είτε τολμήσετε να το συνδυάσετε με αλμυρά υλικά, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Mac and Cheese: Η τέλεια συνταγή για το απόλυτο comfort food

Mac and Cheese: Το Mac & Cheese είναι το τέλειο πιάτο που συνδυάζει τη γεύση του λιωμένου τυριού με την απλότητα των ζυμαρικών. Είναι τέλειο για ένα καθημερινό γεύμα ή για ειδικές περιστάσεις. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και απολαύστε τη ζεστή με την οικογένεια ή τους φίλους σας!

Μέλι: Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Μέλι: Το μέλι είναι ένα φυσικό προϊόν που έχει πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά απαιτεί και κάποια προσοχή στη χρήση του. Παρά τις θετικές του ιδιότητες, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις και παράγοντες στους οποίους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

Close Icon