Τα ξύλα κοπής τροφίμων είναι υπεύθυνα για αρκετές μολύνσεις για αυτό πρέπει να καθαρίζονται με το σωστό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα:
Πρέπει μετά από κάθε χρήση να τα πλένουμε σχολαστικά με νερό και απορρυπαντικό πιάτων.
Πρέπει να τα περνάμε στη συνέχεια με λευκό ξύδι και να τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
Πρέπει να τα σκουπίζουμε με καθαρό στεγνό πανί.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο κανάλι μας στο YouTube