Ιδανική πρόταση για ένα απολαυστικό γεύμα
Υλικά για 4 άτομα
- • 4 σκελίδες σκόρδο
- • 1 κούπα μαϊντανό
- • 1 κουτάκι ντοματάκια
- • 2 φρέσκες ντομάτες
- • μπρόκολο βρασμένο
- • κανέλα 1 ξυλάκι
- • αλάτι
- • πιπέρι
- • λάδι
- • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
- • 500 γραμμάρια φιστίκια
- • 500 γραμμάρια κάσιους
- • 2 κρεμμύδια μεγάλα
Εκτέλεση
- Από το βράδυ βάζετε τα φιστίκια σε χλιαρό νερό για να μαλακώσουν.
- Την επόμενη μέρα βάζετε το κρέας στην κατσαρόλα, με το λαδί και το κρεμμύδι να ροδίσει λίγο.
- Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο ρίχνετε το μοσχαράκι σε μπουκίτσες και το τσιγαρίζετε μέχρι να χρυσαφίσει λίγο για περίπου 10 λεπτά.
- Μετά στην κατσαρόλα με το μοσχαράκι ρίχνετε τον μαϊντανό, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κανέλα.
- Αφού περάσουν 10 λεπτά ρίχνετε τα φιστίκια ξεφλουδισμένα, χαμηλώνετε την φωτιά και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να λιώσουν σαν τις πατάτες για περίπου 30 λεπτά.
- Σερβίρετε με τη συνοδεία μπρόκολου.