Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να αφεθείτε στα θρεπτικά οφέλη των μανιταριών. Ενώ η μανιταρόσουπα είναι μια από τις αγαπημένες χειμωνιάτικες απολαύσεις για πολλούς, δοκιμάστε να φτιάξετε φέτος μανιτάρια. Τα wraps μανιταριών προσφέρουν μια ζεστή και γήινη γεύση και μπορούν να ικανοποιήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Εκτός από ένα νόστιμο πιάτο, τα μανιτάρια μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε βιταμίνη D λόγω του υψηλού τους επιπέδου.
Για να προετοιμάσετε τη γέμιση για wrap μανιταριών, θα χρειαστείτε:
- 2 φλιτζάνια φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 5 με 7 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο-κύμινο σε σκόνη
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκια κρέμα
- 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
- 1 κουταλάκι του γλυκού γκι και βούτυρο
- Αλάτι κατά γεύση
- Τορτίγιες
Δείτε πώς να ετοιμάσετε τη γέμιση μανιταριών:
- Βήμα 1: Τοποθετήστε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε γκι ή βούτυρο.
- Βήμα 2: Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το τζίντζερ και το κρεμμύδι και σοτάρουμε.
- Βήμα 3: Τώρα, προσθέστε τον κόλιανδρο, το κύμινο σε σκόνη και το μαύρο πιπέρι σε σκόνη. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και ψήνουμε για 30 με 40 δευτερόλεπτα.
- Βήμα 4: Προσθέστε μανιτάρια και αλάτι και μαγειρέψτε το για 1-2 λεπτά.
- Βήμα 5: Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα φύλλα κόλιανδρου και ανακατεύουμε καλά.