Τα τάπερ περιλαμβάνουν δοχεία αποθήκευσης, δοχεία σερβιρίσματος και ορισμένα σκεύη κουζίνας. Μπορούν να κλείνουν αεροστεγώς και είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ποιότητας τροφίμων. Εκτός από τη διατήρηση της ανθεκτικότητας των τροφίμων που αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία, πολλά οφέλη όπως η πρόληψη της οξείδωσης είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των ποιοτικών τάπερ. Ποια είναι τα οφέλη ενός καλού τάπερ;
Αποτρέπει την οξείδωση
Η οξείδωση είναι η διαδικασία άμεσης σύνδεσης με το οξυγόνο. Απλά πράγματα όπως ο χυμός πορτοκαλιού έχει γεύση και μυρωδιά ψαριού ακόμα και στο ψυγείο. Αυτό είναι ένα παράδειγμα διαδικασίας οξείδωσης. Λόγω του υψηλού επιπέδου υγρασίας, απαιτείται ένα μέσο που να μπορεί να διατηρήσει την πίεση του αέρα στα μέσα αποθήκευσης, ώστε να μην επηρεάζεται από την περιεκτικότητα σε νερό στον αέρα.
Αποτρέπει την αφυδάτωση
Η αφυδάτωση ή η έλλειψη υγρών (νερό) δεν μπορεί να επηρεάσει μόνο τον άνθρωπο. Μπορεί επίσης να επηρεαστεί η αφυδάτωση σε τρόφιμα, όπως φρούτα, λαχανικά, κρέας. Έχετε διαπιστώσει ποτέ ότι η διατήρηση του κρέατος στην κατάψυξη για πολύ καιρό μπορεί να κάνει τη γεύση του κρέατος ήπια. Το κόκκινο νερό που βρίσκεται γύρω από το κρέας είναι το αποτέλεσμα των αιμοσφαιρίων που απελευθερώνονται από το κρέας. Ή κάτι άλλο όπως η παπάγια στεγνώνει όταν μπαίνει στο ψυγείο.
Βεβαιωθείτε ότι οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν ασφαλή υλικά (ποιότητας τροφίμων) ως το κύριο συστατικό για την κατασκευή αεροστεγής συσκευασίας. Υλικά που έχουν περάσει τη δοκιμή και έχουν αποδειχθεί ότι χρησιμοποιούνται σωστά σύμφωνα με την κατηγορία προϊόντος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον και δεν ανακυκλώνονται, γεγονός που στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει υπολείμματα ή μόλυνση ουσιών από τη διαδικασία που προκύπτει.
Επιλέξτε και χρησιμοποιήστε προϊόντα σύμφωνα με τις λειτουργίες, τους τύπους που περιγράφονται. Όταν μπορούμε να αφομοιώσουμε και να ταξινομήσουμε μέσα και υλικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας, θα έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γνωρίζετε και να κατανοείτε την εξήγηση της ταξινόμησης προϊόντων. Αναγνωρίστε τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα που παρέχονται σε κάθε προϊόν. Προσδιορίστε εάν το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φούρνο μικροκυμάτων ή όχι.