Αν ψήσουμε τις πατάτες στο φούρνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι σαν να τις τρώμε τηγανιτές.
Χρειαζόμαστε:
Πέντε κανονικές πατάτες
Δύο κουταλιές της σούπας λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες, όπως θα τις κόβαμε αν τις κάναμε τηγανιτές. Στη συνέχεια της αλείφουμε με το λάδι και το αλάτι και τις απλώνουμε στο ταψί, αφού πρώτα το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα. Τις ψήνουμε στους 200ο στον αέρα για 45 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…