Πεντανόστιμη και πικάντικη σαλάτα – τέλεια ιδέα για να αξιοποιήσετε τα πασχαλινά αυγά που σας περίσσεψαν.
Υλικά
8 αυγά κομμένα στα τέσσερα
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.σ. κάππαρη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
1 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι και πιπέρι
Για 4 άτομα:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με μεγάλη προσοχή –για να μη διαλύσουμε τα αυγά– όλα τα υλικά μαζί για να ενωθούν οι γεύσεις. Αφήνουμε να σταθεί η σαλάτα για 10΄ πριν τη σερβίρουμε. Είναι εκπληκτικός μεζές με φρυγανισμένο ψωμί! Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε και δύο αντσούγιες ψιλοκομμένες για πιο πικάντικη γεύση.
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Περισσότερες καταπληκτικές συνταγές της Αργυρούς μπορείτε να βρείτε στο www.argiro.gr