Η κατανάλωση ξυδιού μήλου πριν από τα γεύματα έχει γίνει δημοφιλής για τις πιθανές του ωφέλειες στην υγεία. Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν να το προσθέσουν στη διατροφή τους είναι η ικανότητά του να βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση ξυδιού μήλου πριν από ένα γεύμα μπορεί να μειώσει την αύξηση της γλυκόζης που παρατηρείται μετά την κατανάλωση υδατανθράκων.
Μηλόξυδο πριν το γεύμα: Ποια είναι τα οφέλη;
Μηλόξυδο πριν το γεύμα: Η κατανάλωση ξυδιού μήλου πριν από τα γεύματα έχει γίνει δημοφιλής για τις πιθανές του ωφέλειες στην υγεία. Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν να το προσθέσουν στη διατροφή τους