Τα κρεμώδη νουντλς κολοκυθιού με παρμεζάνα είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο πιάτο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό. Αυτή η συνταγή είναι εύκολη στην προετοιμασία και μπορεί να γίνει σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτήν τη συνταγή είναι:
- 250γρ νουντλς
- 2 κολοκύθια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά βούτυρο
- 1 κουτ. κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
Οι οδηγίες είναι απλές:
- Βράστε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Αφήστε τα να στραγγίσουν και αφήστε τα στην άκρη.
- Σε ένα τηγάνι, ζεστάνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για περίπου 1 λεπτό.
- Προσθέστε τα κομμένα κολοκυθάκια και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά μέχρι να συνδυαστούν.
- Προσθέστε τα βρασμένα νουντλς και ανακατέψτε για να ενσωματωθούν οι γεύσεις.
- Ανακατεύουμε καλά να αναμειχθούν σωστά τα υλικά
- Σερβίρετε τις κρεμώδεις νουντλς κολοκυθιού με παρμεζάνα σε ένα μεγάλο μπολ και απολαύστε!
Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα για όλη την οικογένεια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή μέντα για μια εξωτική νότα στο πιάτο σας. Απολαύστε τη!