Διατροφή

Jack Frost: Ένα παγωμένο κοκτέιλ με μεθυστικό χρώμα καλοκαιριού

Jack Frost: Ένα παγωμένο κοκτέιλ με μεθυστικό χρώμα καλοκαιριού
Jack Frost: Το κοκτέιλ Jack Frost έχει όλα όσα θα μπορούσαμε ποτέ να θέλουμε σε ένα κοκτέιλ: είναι παγωμένο, διακριτικά γλυκό, εορταστικό.

Your browser does not support the video tag. https://grx-obj.adman.gr/grx/creatives/sanofi/20876/better-understanding-insulin.mp4

Το κοκτέιλ Jack Frost έχει όλα όσα θα μπορούσαμε ποτέ να θέλουμε σε ένα κοκτέιλ: είναι παγωμένο, διακριτικά γλυκό, εορταστικό. Με αφρώδες prosecco και γλυκιά λεμονάδα, αυτό το κοκτέιλ βότκας σερβίρεται κάθε φορά που αναζητάτε μια ξεχωριστή νότα χρώματος και δροσιάς.


Τι υπάρχει σε ένα κοκτέιλ Jack Frost;

Αυτά τα κοκτέιλ παίρνουν τη γλυκιά τους γεύση και το παγωμένο χρώμα τους από το Blue Curaçao, τη βότκα, το prosecco και τη λεμονάδα. Όπως ίσως μαντέψατε, αυτά τα ποτά είναι γευστικά, οπότε να είστε προετοιμασμένοι αν έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρι στο πάρτι των διακοπών σας. Συμβουλή: Αν προτιμάτε, αλλάξτε τη βότκα με ελαφρύ ρούμι!

Πώς να διακοσμήσετε το χείλος;

Διακοσμήστε το χείλος με λευκή ζάχαρη για να ολοκληρώσετε τα παγωμένα vibes, αλλά μη διστάσετε να το προσαρμόσετε! Χρησιμοποιήστε ένα κανονικλη κρυσταλλική ζάχαρη ή ακόμα κάντε το τροπικό με ένα τεμαχισμένο χείλος καρύδας εάν θέλετε πραγματικά να ξεφύγετε από τα μπλουζ του χειμώνα.

Μπορώ να το φτιάξω με πάγο;

Μπορείτε! Αν και μια από τις χαρακτηριστικές πτυχές αυτού του ποτού είναι η παγωμένη του παγωνιά, αν είστε πολύ πιο φανταχτερός, παραλείψτε τον πάγο και ανακατέψτε. Συνδυάστε το Blue Curaçao, τη βότκα και τη λεμονάδα σας σε ένα σέικερ με πάγο και, στη συνέχεια, προσθέστε prosecco.

Συστατικά για 5 μερίδες

  • 1 κούπα βότκα
  • 1 κ. Prosecco
  • 1/2 κ. Μπλε Κουρασάο
  • 1/2 κ. λεμονάδα
  • 6 κ. πάγος
  • Φέτες λεμονιού, για τελείωμα
  • Ζάχαρη κρυσταλλική για το χείλος

Βήμα 1

Σε ένα μπλέντερ, συνδυάστε τη βότκα, το Prosecco, το blue curaçao, τη λεμονάδα και τον πάγο. Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν.

Βήμα 2

Περάστε μια φέτα λεμονιού γύρω από το χείλος κάθε ποτηριού και στη συνέχεια βυθίστε σε ζάχαρη κρυσταλλική.

Βήμα 3

Ρίξτε τον πάγο σε ποτήρια με στεφάνι και σερβίρετε αμέσως.