Διατροφή

Goulash: Εύκολη goulash για όλη την οικογένεια

Goulash: Εύκολη goulash για όλη την οικογένεια
Goulash: Το γκούλας είναι γεμάτο με μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι και πιπεριές μαζί με ζυμαρικά μακαρόνια σε σάλτσα με βάση την ντομάτα.

Your browser does not support the video tag. https://grx-obj.adman.gr/grx/creatives/sanofi/20876/better-understanding-insulin.mp4

Είστε εξοικειωμένοι με το Goulash; Αν όχι, αυτή η συνταγή είναι ένα αμερικάνικο γκούλας που είναι εξαιρετικό για τις πολυάσχολες νύχτες της εβδομάδας. Είναι επίσης υπέροχο για επιλεκτικούς ουρανίσκους και αρέσει σε όλα τα παιδιά! Το γκούλας είναι γεμάτο με μοσχαρίσιο κιμά, κρεμμύδι και πιπεριές μαζί με ζυμαρικά μακαρόνια σε σάλτσα με βάση την ντομάτα.


Εύκολη Γκούλας

Συστατικά συνταγής:

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 2 λίβρες. κιμάς μοσχαρίσιος, άπαχος
  • 3 κουταλιές της σούπας σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουτάκια 15 ουγκιών σάλτσα ντομάτας
  • 2 κουτάκια των 15 ουγκιών ντομάτες σε κύβους
  • 3 φλιτζάνια ζωμό βοδινού
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα Worcestershire
  • 2 κσ αλάτι καρυκευμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας ιταλικό καρύκευμα
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 2 φλιτζάνια μακαρονάκι κοφτό
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο

Οδηγίες Παρασκευής

  • Προσθέστε ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τον κιμά και μαγειρέψτε μέχρι το βόειο κρέας να μην είναι πλέον ροζ. Στραγγίστε το περιττό λίπος και επαναφέρετε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το σκόρδο και ανακατέψτε μέχρι να μυρίσει (περίπου 30 δευτερόλεπτα).

  • Περιχύστε με τη σάλτσα ντομάτας, τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, το ζωμό βοδινού, τη σάλτσα Worcestershire, το καρυκευμένο αλάτι, τα ιταλικά καρυκεύματα, τα φύλλα δάφνης και τα μακαρόνια. Ανακατεύετε και αφήνετε το μείγμα να πάρει μια βράση.
  • Χαμηλώστε τη φωτιά σε ένα ελαφρύ βράσιμο και ανακατεύετε περιστασιακά μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, περίπου 20 λεπτά.
    Αφαιρέστε τα φύλλα δάφνης και ανακατέψτε το τυρί τσένταρ λίγο πριν το σερβίρετε.

Καλή σας απόλαυση!!!