Στη Χαλκιδική ταξίδεψαν παίκτες και κριτές σε διάσημο ξενοδοχείο και χόρτασε το μάτι μας ήλιο και θάλασσα γιατί είναι ευρέως γνωστό πως σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!
Όπως ήταν φυσικό, οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να δημιουργήσουν πιάτα εκμεταλλευόμενοι τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.
Αστοχίες που ίσως στοιχίσουν
Οι αστοχίες στα πιάτα του Διονύση Σαρακίνη ήταν πολλές. Γνωστός για την ικανότητά του να βρίσκει κόκαλα από ψάρι στα πιάτα του, ο Σωτήρης Κοντιζάς δικαίωσε τον τίτλο του και βρήκε όχι ένα, όχι δύο αλλά μια σειρά από κόκαλα μπακαλιάρου στο πιάτο του.
Το έτερο πιάτο του με το στιφάδο βγήκε με σχεδόν ωμό κρέας, οπότε όλα δείχνουν πως και η δεύτερη δοκιμασία θα βρει τη Μαργαρίτα νικήτρια, η οποία με το ταπεινό χταποδάκι της κατάφερε να κερδίσει τους κριτές.
Δείτε το βίντεο:
Η επόμενη δοκιμασία με αέρα Michelin
Kαμπάνες, ένας εκλεκτός καλεσμένος και μία μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μαργαρίτα και ο Διονύσιος καλούνται να αφήσουν τη φαντασία τους και να αντιγράψουν πιάτα υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών και αξίας δύο αστεριών Michelin.
Το viral δείπνο Μαργαρίτας και Διονύση
Επική στιγμή του επεισοδίου, ήταν εκείνη με τους δύο φιναλίστ στο τραπέζι του ξενοδοχείου της Χαλκιδικής να απολαμβάνουν το κόκκινο κρασί τους και να προσπαθούν να κάνουν διάλογο και να μην τους βγαίνει.
Το κοινό σχολίασε τόσο το ντύσιμο των παικτών που ήταν εντελώς casual για ένα τόσο χλιδάτο και ξεχωριστό μέρος καθώς και το γεγονός πως δεν υπήρχε φαγητό στο τραπέζι παρά μόνο λίγο κρασί.
Δείτε το βίντεο: