Για την παράδοση των μαγείρων στην οικογένειά του, την απώλεια του πατέρα του και την επιτυχημένη πορεία του μέχρι τη διάκριση με αστέρι Michelin μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Στούντιο 4 ο Λευτέρης Λαζάρου. Για τα παιδικά του χρόνια και την απώλεια του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 16 χρονών, μίλησε ο γνωστός σεφ.
Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το επάγγελμα του ναυτικού εξήγησε ο σεφ Λαζάρου, αλλά και το γιατί αποφάσισε να σταματήσει. Μίλησε επίσης για τη μεγάλη διάκριση με το αστέρι Michelin αλλά και τη στιγμή που έμαθε ότι έχει κερδίσει. Ο σεφ Λαζάρου ολοκλήρωσε τη συνέντευξη ετοιμάζοντας λαβράκι σεβίτσε με πουρέ σελινόριζας και ντοματίνια στην κουζίνα του Στούντιο 4.