Γενικές Ειδήσεις

Εφιάλτης στην κουζίνα: Με τον Έκτορα Μποτρίνι

Εφιάλτης στην κουζίνα: Με τον Έκτορα Μποτρίνι
Your browser does not support the video tag. Εφιάλτης στην κουζίνα: Με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο βραβευμένος chef με αστέρι Michelin επιστρέφει για να βοηθήσει εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Απόψε, στις 21:00, στον Alpha, ο Έκτορας Μποτρίνι γίνεται ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» Ο Λευτέρης έχει το ωραιότερο μαγαζί της πόλης, με θέα στον Κορινθιακό, στην […]

Your browser does not support the video tag. https://grx-obj.adman.gr/grx/creatives/sanofi/20876/better-understanding-insulin.mp4

Εφιάλτης στην κουζίνα: Με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο βραβευμένος chef με αστέρι Michelin επιστρέφει για να βοηθήσει εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Απόψε, στις 21:00, στον Alpha, ο Έκτορας Μποτρίνι γίνεται ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» Ο Λευτέρης έχει το ωραιότερο μαγαζί της πόλης, με θέα στον Κορινθιακό, στην άκρη ενός βράχου, αλλά δεν ξέρει  να αξιοποιήσει τα “εργαλεία” που διαθέτει.

Ο μάγειρας και ιδιοκτήτης, έχει αφήσει την επιχείρηση του να βαλτώνει, με αποτέλεσμα τα έξοδα να γίνονται ασύμφορα, οι πελάτες να μειώνονται και η κουζίνα να μένει χωρίς ομάδα. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει εμφανώς τον ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοση του, να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες αλλά και έλλειψη έμπνευσης.  Θα καταφέρει ο Έκτορας να τον ταρακουνήσει και να του ξυπνήσει πάλι τη διάθεση για δουλειά και δημιουργία;


Ο σπουδαίος  chef έχει μόνο τέσσερις μέρες στη διάθεση του για να ανατρέψει την κατάσταση. Με την εμπειρία που διαθέτει θα συμβουλεύσει τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων για τη βελτίωση του μενού, της συμπεριφοράς του προσωπικού της διακόσμησης, αλλά και της διαφήμισης της επιχείρησης.

“Ο εφιάλτης στην Κουζίνα” φαίνεται να είναι η αγαπημένη εκπομπή πολλών τηλεθεατών όχι μόνο για τις ιδέες του καταξιωμένου σεφ,  Μποτρίνι, ή για τις συνταγές του αλλά και για τον μοναδικό και καυστικό τρόπο με τον οποίο νουθετεί τους επιχειρηματίες. Είναι φοβερό πώς μία τόσο σκληρή περσόνα, αυτή του σκληρού σεφ, παραμένει συμπαθητική για το κοινό, που με ανυπομονησία περίμενε την έναρξη της εκπομπής